cultura

Katia Michel i les tres últimes sonates de Schubert, a Vilabertran

La pianista suïssa Katia Michel torna a la Scubertíada de Vilabertran per oferir un altre concert, un dels més esperats, en el qual interpretarà les tres últimes sonates de Schubert. El concert tindrà lloc a la canònica de Santa Cristina (a les nou de la nit) i serà una nova oportunitat de gaudir de la seva alta musicalitat i elegància poètica –trets característics destacats per la crítica especialitzada–, a més de la demostrada tècnica depurada.

Katia Michel participa en formacions de música de cambra i compagina la seva activitat amb la docència, ja que dóna classes magistrals als EUA, Colòmbia i Mèxic. Actualment és professora del conservatori del Liceu a Barcelona.

Prèviament, a les
18.30 h, el festival oferirà un concert pedagògic i familiar titulat Vols cuinar la truita?, en què els solistes de la Camerata 432 introduiran els més petits a l'encant de les melodies schubertianes; i més concretament a les del quintet de La Truita.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia