Projecció de curtmetratges i concerts, en el primer festival Trak'a'l'Espluga

La primera edició del Trak'a'l'Espluga, el proper 19 de setembre, inclourà la projecció de curtmetratges i concerts en directe en el marc incomparable del parc fluvial del municipi de l'Espluga de Francolí.

Els promotors d'aquesta iniciativa pionera a la Conca de Barberà són dos músics residents en aquesta localitat, Sergio Martínez i Ramon Gabarró, que han unit esforços per tal «d'oferir una experiència única i innovadora a la comarca» i per a la qual han rebut suport logístic de l'Ajuntament espluguí. La idea és donar-hi continuïtat «depenent de l'èxit d'aquesta primera edició», asseguren.

Entrada gratuïta

L'entrada al recinte, que serà gratuïta, serà presidida per dos escenaris, un de central, on hi haurà les actuacions en directe de diverses formacions al llarg de la nit, i un altre d'adjacent amb una pantalla gegant, on es projectarà la selecció de cinc curtmetratges que han estat premiats i que donaran inici al festival de vídeo i música al parc pluvial a partir de les deu de la nit. Scrotophobia, dirigit per Kike Narcea i Gerard Escuer, seleccionat al Notodofilmfest 2009, és un dels curts previstos.

En la tanda de concerts que s'obrirà a mitjanit hi participaran la formació montblanquina Jamzee78, a més del grup Cayena, de la Costa Brava, que aniran acompanyants de Portable Risers VJ (videodiscjòqueis). Per acabar la nit, els discjòqueis locals Da Beat i Reymon posaran el punt final al festival.