Cinema Estrena

BREUS D'ESTRENA / B.S

El hombre más buscado
A most wanted man
Direcció: Anton Corbijn Interpretació: Grigoriy Dobrygin, Philip Seymour Hoffman Gènere: Thriller País: EUA, 2014
Un dels darrers treballs del malaguanyat Philip Seymour Hoffman, una intriga al voltant d'uns agents secrets que investiguen un misteriós home als baixos fons d'Hamburg, d'on van sorgir els terroristes de l'11-S. Basat en una novel·la de John le Carré.
Les doy un año
I give it a year
Direcció: Dan Mazer Interpretació: Rose Byrne, Rafe Spall, Alex Macqueen, Stephen Merchant Gènere: comèdia romàntica País: Gran Bretanya, 2013
L'astuta advocada de Danys i perjudicis Rose Byrne i Rafe Spall interpreten un film dirigit pel guionista de Borat que pretén transgredir les convencions de la comèdia romàntica. La parella protagonista sembla feliç quan es casa, però ningú creu que la relació durarà.
Tres mentiras
Direcció: Ana Murugarren Interpretació: Nora Navas, Mikel Losada, Marta Castellote, Lander Otaola Gènere: drama País: Euskadi, 2014
Nora Navas (Pa negre) protagonitza una història de ficció que denuncia fets reals dels quals s'ha parlat força darrerament: encarna una dona que, el 2014, s'assabenta que la seva mare en realitat és adoptiva, i que la van comprar de manera il·legal l'any 1971.
GABOR
Direcció: Sebastián Alfie Gènere: documental País: Espanya, 2013
Film dirigit pel cineasta d'origen argentí Sebastián Alfie i ambientat en l'altiplà de Bolívia, que ha estat distingit com a millor documental en el Festival de Màlaga. Té com a protagonista un director de fotografia bolivià que fa deu anys que va perdre la vista. Tot i això, Alfie li proposa que s'ocupi de la fotografia de la seva pel·lícula.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia