cultura

Quartet Tallaferro, Babis Velissa i Manila Santini actuen a Besalú

L'Ajuntament ha presentat la dotzena edició del Festival de Música de Besalú, que se celebrarà demà i els diumenges 28 de setembre i 12 d'octubre. Sota la direcció artística d'Opus Artis i amb el suport de diverses entitats públiques, com ara la Diputació de Girona o la Generalitat, i d'empreses privades, com ara Metalquimia i KNS-classical, aquest any el festival canvia d'emplaçament. Els dos últims concerts es faran a l'espai polivalent Cal Tronc, mentre que el concert inicial se celebra a l'església de Sant Julià. Tots a les 19 h.

Els encarregats d'obrir el festival seran els membres del Quartet Tallaferro, un quartet de corda format per joves talents guardonats en diversos concursos internacionals i que ha estat creat per l'organització del festival, agafant el nom d'un dels personatges il·lustres de Besalú. Interpretaran El trencanous de Txaikovski. El segon anirà a càrrec de la pianista italiana Manila Santini, que oferirà un programa dedicat íntegrament a la figura de Chopin. I clourà el festival el tenor grec Babis Velissarios, acompanyat per Anastasio Strikos al piano, que oferirà un recital amb àries conegudes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.