Cinema Estrena

BREUS D'ESTRENA / b.s

Joe
Direcció: David Gordon Green Interpretació: Nicolas Cage, Tye Sheridan, Gary Poulter Gènere: drama País: EUA, 2013
Canvi de registre del director David Gordon Green (Superfumados), en un film que va competir a Venècia. Això, i les bones crítiques rebudes, desmenteixen la hipòtesi que la qualitat de tots els films de Nicolas Cage cau en picat. Tracta sobre la relació entre un ex-convicte i un adolescent.
La gran seducción
The grand seduction
Direcció: Don McKellar Interpretació: Taylor Kitsch, Brendan Gleeson, Gorden Pinset, Mary Walsh Gènere: comèdia País: Canadà, 2013
Remake de la comèdia francesa homònima, ara ambientada en un antic poble de pescadors del Canadà ple d'aturats. Una empresa està disposada a posar-hi una fàbrica, però exigeix que hi visqui un metge. El poble mira de convèncer-ne un perquè es quedi per tots els mitjans.
El corredor del laberinto
The maze runner
Direcció: Wes Ball Interpretació: Dylan O‘Brien, Kaya Scodelario, Will Poulter, Thomas Brodie-Sangster, Patricia Clarkson Gènere: fantàstica País: EUA, 2014
Adaptació de la primera novel·la de la trilogia de James Dashner, un altre univers distòpic, en l'estela d'Els jocs de la fam. Un grup de joves viuen atrapats a les portes d'un perillós laberint. No recorden com hi han anat a parar.
Si decido quedarme
If I Stay
Direcció: R.J. Cutler Interpretació: Chloë Grace Moretz, Mireille Enos, Jamie Blackley, Joshua Leonard Gènere: drama País: EUA, 2014
Melodrama lacrimogen dirigit pel documentalista R.J. Cutler, que adapta un best-seller juvenil de Gayle Forman. Un jove en coma té l'oportunitat de decidir, gràcies a un desdoblament corporal, si vol morir o seguir vivint.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia