cultura

La UJI alberga la presentació del treball musical de Tomàs de los Santos

Maria del Mar Bonet també participa en aquest acte cultural del cantautor valencià

El cantautor valencià, Tomàs de los Santos, participarà el pròxim dijous 2 d'octubre al Festival “Trovam” organitzat pel VAM (associació d'empreses valencianes de la música).

Inaugura el cicle junt a la reconeguda cantant de les illes, Maria del Mar Bonet, que presentarà el seu nou directe, un treball format per una selecció de les peces més emblemàtiques del seu repertori combinada amb alguna sorpresa inèdita.

El concert tindrà lloc a les 20hores al paranimf de la UJI de Castelló. Els dos artistes compartiran damunt l'escenari el mateixcol·laborador: el músic i compositor valencià Borja Penalba, autor dels arranjaments de les cançons de Maria del Mar Bonet i de Tomàs de los Santos.

El disc “Dones i Dons”, del cantautor emergent Tomàs de los Santos i el music i creador valencià Borja Penalba és un projecte que naix d'aterrar les idees pròpies i els versos estellesians en papers i cordes. Un recull de cançons sobre resistència, dignitat i saviesa femenina.

Guanyador del Premi Ovidi Montllor a Millor disc de cançó 2014, es un projecte en constant creixement que ha agafat una inèrcia sorprenent, convertint a Tomàs en un dels cantautors més destacats de la música valenciana i aprofitant l'estiu per presentar-se als escenaris de cançó mes importants, BarnaSants, Micalet, Nits al Castell de Xàtiva, Camallera, entre d'altres.. deixant bonissimes sensacions i critiques per part de la premsa especialitzada i un bon grapat més de concerts confirmats fins finals de 2014.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia