Llibres

Recomanacions breus

El meu quadern d'activitats de 3 anys
Text i il·lustracions: Diversos autors Editorial: Estrella Polar Pàgines: 71 Preu: 7,55 euros A partir de: 3 anys
Per iniciar recomanacions de fons didàctic, aquest llibre ofereix una sèrie d'activitats molt bàsiques per a nens de tres anys, com ara distingir llargades, colors i objectes. I aprendre vocabulari i matemàtiques molt bàsics.
xifres boges
Text: Jonathan Litton Il·lustracions: Thomas Flintham Traducció: Lluïsa Moreno Editorial: Cruïlla Pàgines: 16 Preu: 16,95 euros A partir de: 8 anys
Com el llibre de la dreta, aquest títol permet iniciar-se d'una manera lúdica, però en els jocs matemàtics. En aquest cas té l'afegit de tot de solapes i desplegables que faciliten la comprensió dels problemes d'una manera eficient.
l'alfabet misteriós
Text: Salvador Comelles Il·lustracions: Viuleta Editorial: Cruïlla Pàgines: 64 Preu: 12,50 euros A partir de: 9 anys
Ja queda molt lluny allò de la lletra i la sang. Ho demostra un llibre com aquest, ple de jocs i endevinalles per conèixer millor la llengua, una riquesa barata d'aconseguir que no és prou valorada. Exercicis molt variats i originals que tempten també als adults...
missió futur
Text: David Nel·lo Editorial: Fanbooks Pàgines: 192 Preu: 12,95 euros A partir de: 15 anys
El prolífic David Nel·lo ens ofereix una història de ciència-ficció pura en què una sèrie de joves amb característiques especials, més intel·ligents que la resta, es veuen obligats a complir una missió transcendent: perpetuar l'espècie humana. Literatura i pensament, tot u.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia