cultura

Cultura concursa les obres del Centre d'Interpretació del riu Vinalopó a Banyeres de Mariola

La subvenció de 90.100 euros s'invertirà en la remodelació parcial del molí Sol

La Conselleria de Cultura ha tret a concurs públic les obres de remodelació i adequació del Centre d'Interpretació del riu Vinalopó que estarà situat en l'antic molí Sol, a Banyeres de Mariola. El procés per a la posada en valor de l'arquitectura hidràulica de Banyeres comença amb aquestes obres per a les que la Generalitat ha destinat 90.100 euros. El termini per presentar les ofertes conclou el 10 de novembre.

La licitació es produeix després que la directora general de Cultura, Marta Alonso, anunciara a finals d'agost en la visita realitzada a la localitat que la Generalitat ha iniciat els tràmits per a la incoació de l'expedient del denominat Parc Cultural de l'Aigua de Banyeres de Mariola com Bé d'Interès Cultural (BIC), l'entorn del qual obtindrà la categoria d'Espai Etnològic.

Juntament amb aquesta obra, la Conselleria de Cultura invertirà un total d'1,2 milions d'euros per a la restauració de l'església de l'Asunció de Llíria, el Castell Vell a Castelló, el castell d'Elda i la Cartoixa de Vall de Crist, a Altura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia