Llibres

novel·la

ferran aisa

Misteriós succés en un poble català

Llicenciada en ciències de la comunicació i en història, Laia Perearnau (Barcelona, 1972) ha treballat a la premsa escrita, però sobretot ha destacat a la televisió en els programes infantils de TV3. És coautora de llibres infantils com El Superiaio i la Martina al mite d'Ícar i El Superiaio i la Martina al mite de Cronos.

El secret de l'església del Capmort és una novel·la d'acció. A Berga s'estan produint uns assassinats i les víctimes apareixen penjades amb un pinzell clavat a l'esòfag. Perearnau centra el seu estil literari en un món marcat per la por dels vilatans, que comencen a parlar d'uns éssers fantàstics: els vampirs. Però per a cada misteri hi ha una solució, en aquest cas l'aparició d'Helena és fonamental per al desenvolupament de la història, una estudiant barcelonina que ha arribat al poble per restaurar unes pintures romàniques de l'església de Santa Maria del Capmort. La petita església és clau en la història que viurà la jove Helena.

L'altre protagonista és un pintor, Àlex, considerat el principal sospitós dels crims. L'Àlex i l'Helena simpatitzaran ràpidament, cosa que farà que ella el defensi i que faci tot el possible per demostrar la seva innocència. El que descobreix darrere les pintures de l'església del Capmort li mostra una altra realitat. L'església romànica guarda un secret que l'Helena esbrina quan descobreix que l'Àlex té una certa semblança amb el retrat d'un pintor que havia pintat nou segles abans la Verge i el Nen.

Aquests són els ingredients principals d'una novel·la amb un ritme trepidant i el misteri embolcallat per una història d'amor etern.

EL SECRET DE L'ESGLÉSIA DEL CAPMORT
Laia Perearnau
Editorial: Base Barcelona, 2014 Pàgines: 287 Preu: 18 euros


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia