cultura

Rècord de la Festa dels Súpers amb 350.000 participants

Aquest diumenge 200.000 persones han pujat fins al recinte Olímpic de Montjuïc en la segona jornada de la cita del Club Super3

Se sumen a les 150.000 que hi van anar aquest dissabte a veure els personatges del canal infantil de TVC

Rècord de participants en la Festa dels Súpers aquest cap de setmana amb 350.000 persones, 20.000 que en l'edició de l'any passat. 200.000 persones han pujat aquest diumenge al recinte Olímpic de Montjuïc per participar en la segona jornada de la cita anual que organitza el canal infantil de Televisió de Catalunya, arribant l'Estadi al màxim de la seva capacitat durant l'espectacle central de la festa, amb què s'han tancat portes per motius de seguretat.

La gran final musical, gràcies a la unitat de tots els “súpers”, ha estat guanyada per la família del Súper3, que s'ha imposat a la Família Pla, segons informa TV3 en un comunicat.

Al crit de “Sóc així!”, tots els membres de la família del Súper3 han unit forces i han cantat i ballat les cançons que millor els defineixen, Kuku mamba (Pau); Inventem (Àlex); Connectem (Pati Pla); Somio (Fluski) i Sóc així (Lila). Tots som súpers, interpretada per la Pati Pla ha servit per desempatar la final, que finalment ha guanyat la família del Súper3.

Durant el dia d'ahir, més de 150.000 persones ja van acudir fins a Montjuïc per participar en l'esdeveniment, que compta amb un espai de més de 65.000 metres quadrats, i on s'hi ha fet més de 150 activitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia