Cinema Estrena

BREUS D'ESTRENA / B.S

Justi&Cia
Direcció: Ignacio Estaregui Interpretació: Hovik Keuchkerian, Álex Angulo, Antonio Dechent Gènere: comèdia dramàtica País: Espanya, 2014
Aquesta història d'un miner que esdevé un justicier emmascarat per castigar polítics i empresaris corruptes es recordarà com la darrera pel·lícula que va rodar Álex Angulo, mort el juliol passat en accident. Una història molt actual en què l'actor es va implicar tot i la modèstia de la producció.
Dixie y la rebelión zombi
Dixie eta matxinada zonbia
Direcció: Ricardo Ramón, Beñat Beitia Gènere: animació País: Euskadi, 2014
Ricardo Ramón i Beñat Beitia, director i productor del film basc animat Papá, soy un zombi, codirigeixen un nou llargmetratge animat amb la mateixa protagonista, Dixie, una nena que ha fet amistat amb els zombis. Una conspiració per acabar amb els mortals l'empeny a prendre partit.
Los niños del cura
Svecenikova djeca
Direcció: Vinko Bresan Interpretació: Kresimir Mikic, Niksa Butijer, Marija Skaricic, Drazen Kuhn Gènere: comèdia País: Croàcia, 2013
comèdia de gran èxit a Croàcia, sobre un capellà que combat la baixa natalitat d'una petita illa del mar Adriàtic aliant-se amb el farmacèutic per punxar els preservatius. La conxorxa té un efecte inesperat: l'illa agafa fama de terra fèrtil i esdevé lloc de pelegrinatge.
El amor es extraño
Love is Strange
Direcció: Ira Sachs Interpretació: John Lithgow, Alfred Molina, Marisa Tomei, Darren Burrows Gènere: drama País: EUA, 2014
El director de Keep the lights on torna al tema de l'homosexualitat, ara a través de la història d'una parella gran (John Lithgow i Alfred Molina) que es casa a Nova York gràcies a la nova llei, però arran d'això comença a patir problemes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia