Llibres

Recomanacions breus

El Niño RoCK
Guió i dibuixos: Magicomora Editorial: Lunwerg Pàgines: 130. Color. Preu: 15 euros
Sergio Mora, ara conegut com a Magicomora, és des de fa temps un artista modern. De molt abans que hi hagués moderns. Ha fet performance, pintura, escultura il·lustració. En aquest llibre de còmic expressa el seu humor d'aparença naïf, però de substrat càustic. El seu surrealisme sempre mostra veritats molt evidents
IKEA DREAM MAKERS
Guió i dibuixos: Cristian Robles Editorial: La mansión en llamas Pàgines: 48.B/N. Preu: 9,50 euros
Ikea, el gran centre del moble funcional, esdevé en aquest àlbum un lloc terrorífic del qual no es pot escapar. El protagonista es troba atrapat als conductes de refrigeració de l'establiment. En el seu intent de fugir descobreix un món surrealista governat pel senyor Ikea, que l'obliga a dissenyar mobles per a la seva empresa. Delirant.
INDEPENDENCIA?
Guió: Josep Busquets Dibuixos: José Ángel Ares Editorial: Diábolo Ediciones Pàgines: 72. Color. Preu: 13,95 euros
Un llibre de plena actualitat. Com veuen els espanyols als catalans i a l'inrevés. Historietes breus que tracten de trobar les situacions més paradoxals i ridícules dels tòpics d'aquesta relació. Es donen pals a tort a i tret a tothom, però es nota que el guionista és català.
eN EL LADO BUENO DE LA VALLA
Guió i Dibuixos: Manel Fontdevila Editorial: Roca Editorial Pàgines: 106. B/N. Preu: 9,90 euros
Manel Fontdevila ens presenta un recull de cent vinyetes amb la crítica humorística de la disbauxa dels polítics corruptes, de la disminució de prestacions socials, de l'atur i del silenci eloqüent de Rajoy. Fontdevila transforma la indignació del lector en un humor alliberador de la realitat que descriu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia