Cinema Estrena

BREUS D'ESTRENA / b.s

Els pingüins de Madagascar
Penguins of Madagascar
Direcció: Simon J. Smith i Eric Darnell Gènere: animació (comèdia d'acció) País: EUA, 2014
Els director de Bee movie (Simon J. Smith) i dels films de Madagascar codirigeixen aquest spin-off, que pren com a protagonistes els quatre pingüins que ja apareixien a la saga de Madagascar en papers secundaris, i que tenen també la seva pròpia sèrie televisiva.
Trash, ladrones de esperanza
Trash
Direcció: Stephen Daldry Interpretació: Rooney Mara, Martin Sheen, Wagner Moura, Selton Mello Gènere: thriller País: Gran Bretanya-Brasil, 2014
Ningú no se salva d'ensopegar i a Stephen Daldry, que va encadenar films notables com Billy Elliot, Las horas i La lectora, la sort se li va girar amb Tan fuerte, tan cerca. Ara intenta recuparar-la amb una història ambientada a les favelas.
Fuego
Direcció: Luis Marías Interpretació: Jose Coronado, Aida Folch, Leyre Berrocal Gènere: thriller País: Espanya, 2014
Debut en la direcció del veterà guionista Luis Marías, en un llargmetratge que arrenca com una història de venjança i va girant cap a territoris més dramàtics. Coronado encarna un policia que va patir un atemptat terrorista en què va morir la dona i la filla (Aida Folch) va perdre les cames.
París-Manhattan
Direcció: Sophie Lellouche Interpretació: Alice Taglioni, Patrick Bruel, Marine Delterme Gènere: comèdia País: França, 2012
Comèdia romàntica que es va avançar una mica al ‘boom' que viu aquest any el gènere a França, però que arriba amb dos anys de retard a casa nostra. Una farmacèutica soltera obsessionada amb Woody Allen coneix un atractiu operari (Patrick Bruel) que pot canviar la seva sort en l'amor.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia