Cinema Estrena

BREUS D'ESTRENA / B.S

Electric children
Direcció: Rebecca Thomas Interpretació: Julia Garner, Rory Culkin, Liam Aiken, Bill Sage, Cynthia Watros, Billy Zane Gènere: drama País: EUA, 2012
Debut de la cineasta independent nord-americana Rebecca Thomas, directora i guionista d'una història fresca i vital ambientada en una comunitat mormona de Utah, que està inspirada en part en la seva pròpia biografia. Una noia que ha rebut estricta educació mormona troba una casset de música rock que li canviarà la vida: al cap de tres mesos anuncia als seus pares que està embarassada, i els assegura que és un cas del que s'anomena immaculada concepció.
La última aventura de Robin Hood
The last of Robin Hood
Direcció: Richard Glatzer, Wash Westmoreland Interpretació: Kevin Kline, Susan Sarandon, Dakota Fanning, Bryan Batt, Max Casella, Sean Flynn Gènere: drama / biografia País: EUA, 2013
Pel títol sembla un remake a l'estil de Robin i Marian, però en realitat juga amb el doble sentit d'aventura: mostra la decadència d'Errol Flynn (Kevin Kline), marcada pel sexe, l'alcohol i les drogues, i la seva relació amb una noia de 16 anys anomenada Beverly Aadland (Dakota Fanning). La mare d'ella (Susan Sarandon) hi veu una oportunitat per escalar a Hollywood. Film titllat de superficial i poc crític amb l'estrella.
La isla de Giovanni
Giovanni no shima
Direcció: Mizuho Nishikubo Gènere: animació (drama) País: Japó, 2014
Llargmetratge animat japonès, dirigit per un cineasta poc conegut pel gran públic, que fa una inusual barreja de la narrativa realista amb la imaginació infantil. Una sèrie de desastres naturals devastadors provoca que dues petites illes del nord del Japó acabin unides, i dos nens fan amistat: un de llengua i cultura japonesa i l'altre russa (l'arxipèlag va ser motiu de litigi entre nipons i soviètics). Cinema animat de qualitat, basat en fets reals, que està adreçat a nens grans i espectadors adults.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia