cultura

Premien la maqueta del Carrilet a París

Els Amics del Tren Olot-Girona han fet una recreació del tram garrotxí

L'Associació Amics del Tren Olot-Girona ha rebut a París el premi a la maqueta europea RailExpo 2014, per la maqueta en H0m de la línia ferroviària Olot-Girona, la del Carrilet.

Aquesta distinció reconeix la millor maqueta que no és de l'Estat francès presentada al certamen i el concedeix la revista especialitzada RMF Modelisme, juntament amb els organitzadors del certamen Traverses des Secondaires.

RailExpo és l'exposició internacional dedicada al modelisme ferroviari que s'organitza anualment a París. Aquest any hi han participat més de 150 expositors, entre fabricants, editors, modelistes i associacions, i s'han pogut contemplar 32 maquetes provinents de l'Estat francès, de l'espanyol, de Catalunya, de Bèlgica, Itàlia, Suïssa i la Gran Bretanya.

La maqueta presentada per l'entitat garrotxina a RailExpo era una de les més grans del certamen i reprodueix tot el tram garrotxí de la línia ferroviària: 18 metres lineals de maqueta amb les estacions d'Olot, les Preses, Sant Esteve d'en Bas, Sant Feliu de Pallerols i les Planes d'Hostoles. A l'acte de lliurament dels premis, els organitzadors han destacat l'excepcional qualitat de les maquetes presentades aquest any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia