Cinema Estrena

BREUS D'ESTRENA / b.s

Saving Santa. Al rescat de santa claus
Saving Santa
Direcció: Leon Joosen, Aaron Seelman Gènere: animació (comèdia d'aventures/cinema familiar) País: GB, 2014
Petita producció animada britànica, que s'estrena també doblada al català. Bernard, el protagonista, és un elf que somia a treballar amb Santa Claus. Un dia es veu embolicat en una missió molt més important: salvar la màgia del Nadal.
Hombres, mujeres y niños
Men, Women and Children
Direcció: Jason Reitman Interpretació: Adam Sandler, Jennifer Garner, Rosemarie DeWitt, Emma Thompson, Judy Greer Gènere: drama País: EUA, 2014
El director de Juno i Up in the air s'enfronta –i s'estavella, si hem de fer cas de la crítica nord-americana– a una història coral d'adolescents i pares que han canviat la manera de relacionar-se a causa d'internet i els mòbils.
Camino de la cruz
Kreuzweg
Direcció: Dietrich Brüggemann Interpretació: Lea van Acken, Franziska Weisz, Florian Stetter, Ramin Yazdani, Hanns Zischler Gènere: drama religiós País: Alemanya, 2014
Les contradiccions entre les inquietuds pròpies d'una adolescent que va a l'institut i l'educació catòlica estricta que rep a casa, explicades amb una notable tensió i progressió dramàtica. Film premiat a la Berlinale i a Valladolid.
St. Vincent
Direcció: Theodore Melfi Interpretació: Bill Murray, Melissa McCarthy, Naomi Watts Gènere: comèdia País: EUA, 2014
Debut de Theodore Melfi amb una producció dels germans Weinstein, a mig camí del cinema independent i les fórmules més mastegades de Hollywood, que ha tingut bones crítiques. Bill Murray és un home divertit i trapella, que esdevé l'amic i mentor d'un petit veí, fill d'una dona divorciada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.