cultura

S'agermanen quatre ‘shakespeares' veïns

La Sala Àtrium el Círcol Maldà, el Tantarantana i el Teatre Akadèmia s'han agermanat aquest Nadal. La coincidència del seu cartell (tots presenten text de William Shakespeare, o del seu company d'escena Marlowe) ha propiciat que signin la targeta 4 mirades Shakespeare/Marlowe. Actualment, els quatre muntatges estan en cartell i aguantaran, com a mínim fins a l'11 de gener.

Totes aquelles persones que vagin per primer cop a a algun d'aquests títols, pot demanar la targeta a taquilla. A partir de llavors, les entrades en les altres sales costaran només 10 euros. Si es completa la ruta, qualsevol dels teatres oferirà dues entrades gratuïtes per algun dels seus espectacles de la temporada 2014/15.

La directora artística de l'Akadèmia, Mercè Managuerra, celebrava la capacitat de poder veure còmplices i no competidors en les altres sales alternatives. Aquesta ruta permet veure quatre maneres diferents d'adaptar el teatre del segle XVI i XVII en cada una de les sales. Aquesta campanya és una mostra de la complicitat entre sales i companyies que busquen recomanar-se entre tots. Aquests no són els únics Shakespeares de la cartellera d'aquest Nadal: La Sala Gran del TNC manté El somni d'una nit d'estiu fins el 18 de gener.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia