Llibres

Recomanacions breus

Mortadel·lo i Filemó contra en Jimmy ‘El Catxondo'
Guió i dibuixos: Francisco Ibáñez Editorial: Ediciones B Pàgines: 46. Color. Preu: 12 euros
Mortadel·lo i Filemó han trobat en la darrera adaptació de Javier Fesser el seu millor encaix cinematogràfic. En aquest àlbum, la mateixa història que relata el film. Però posats a triar, no cal 3D per gaudir de Mortadel·lo. Millor, Ibáñez sobre paper.
La Cua del Marsupilami
Autors: Franquin, Batem & Greg Editorial: Base Pàgines:36. Color Preu:14 euros
Les històries del Marsupilami és el que ara s'anomenaria un spin-off .La seva obra de procedència són les aventures d'Espirú i Fantàstic del gran autor belga Franquin. El Marsupilami és un singular animal, molt difícil i preuat de capturar, que té una llarga cua que pot modular a voluntat i que viu a les selves de Palòmbia.
Història de Catalunya
Il·lustracions: Pilarín Direcció i coordinació: Josep Maria Solé i Sabaté i Queralt Solé Editorial: Edicions 62. Pàgines: 662 Color Preu: 24,95 euros
Història de Catalunya de la prehistòria fins als nostres dies excepte el moment de la consulta, tot i que s'expliquen les grans manifestacions prèvies. És per tant un llibre obert, força interessant perquè els infants catalans tinguin una visió dels esdeveniments que han forjat el seu país.
El libro Verde
Autor: El Roto Editorial: Reservoir Books Pàgines: 128. Color Preu: 15,90 euros
El Roto ha anat perfilant amb el temps un llenguatge molt personal. Les seves reflexions gràfiques van més enllà del còmic, de l'humor gràfic i del periodisme perquè són un compendi de tot plegat. La seva obra és futurista en el sentit que analitza el present dibuixant un futur negre però força factible.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia