cultura

Presenten el videoclip de Ruth Sharp i mmikkael

La cançó Al costat del meu piano, del músic i compositor gironí Miguel mmikkael Fernández, ja té el seu videoclip. La productora Zinekuanon s'ha ocupat de traslladar a la pantalla aquest tema que parla sobre els sentiments d'una persona que ha de deixar casa seva abans de ser desnonada. La realització del videoclip és fruit del cofinançament d'un ajut Kreas de l'Ajuntament de Girona i de la col·laboració de 38 mecenes que van aportar la seva contribució a través d'una campanya de micromecenatge a la plataforma Verkami.
La cantant Ruth Sharp interpreta aquesta cançó d'estil pop electrònic que també inclou les veus dels manifestants d'una reivindicació a Girona per un habitatge digne. El videoclip s'ha rodat a Riudellots de la Selva i Verges sota la direcció d'Antonio Sánchez i Carles Sánchez i està protagonitzat per l'actriu Núria Sas i la nena Uxía Paz. Hi participen també una vintena d'extres i conté rodatges subaquàtics i una animació realitzada en postproducció. Miguel mmikkael Fernández va iniciar la seva carrera musical a principi dels noranta, quan va fundar el grup Passion Fish amb els seus germans Jose i Àlex. En va ser el guitarra solista i el compositor de moltes de les seves cançons. En aquests moments està enllestint la BSO del documental El último tabú, dirigit per Lluïsa Mora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia