cultura

Cinc xerrades, en el cicle cultural a Ca la Pruna de Pals

La dotzena edició del cicle de conferències de la casa de cultura Ca la Pruna de Pals va iniciar-se, divendres passat, amb la conferència Nefertiti, un enigme per resoldre, oferta pel membre de la Societat d'Arqueologia de Catalunya i de la Societat d'Egiptologia Ricard Julià. El divendres de la setmana vinent, dia 23, serà el torn del doctor en història i professor de la Universitat de Barcelona Agustí Alcoberro, que parlarà sobre Catalunya i la guerra de Successió. El divendres dia 30 estarà reservat a una xerrada sobre esport. El conferenciant serà Àlex Walk, empresari, escriptor i caminador, amb una xerrada d'introducció a la marxa nòrdica: Caminar amb impuls Walkim. Per posar-ho en pràctica, el diumenge 1, es farà una sortida a 2/4 de 10 del matí de marxa nòrdica.

Tornant a les humanitats, el cicle abordarà La imatge dels déus en la ceràmica grega, que oferirà la conservadora de museus Camil·la González. Tancarà el cicle de xerrades Josep Lluís Galiano, llicenciat en història i guia cultural del Museu del Suro de Palafrugell que parlarà sobre el tema De la surera a l'ampolla: la trajectòria vital d'un tap de suro.

Totes les conferències estan previstes a les vuit del vespre i estan organitzades per l'àrea de Cultura i l'Associació Cultural de Pals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.