cultura

Cultura

Sant Martí, seu del museu de Cerdanyola

L'església vella de Sant Martí s'ha convertit en una de les seus estables del Museu d'Història de Cerdanyola del Vallès des d'aquest mes de febrer. Ara s'obre cada tercer diumenge de mes, després que hagin finalitzat gran part dels treballs de restauració que s'hi portaven a terme.

Redacció

SOCIETAT

Comiat multitudinari al mosso atropellat

Centenars de persones, entre familiars i companys de feina, van concentrar-se ahir al matí al tanatori de Sabadell per donar l'últim adéu al caporal dels Mossos d'Esquadra Jordi Farré Gaston, de 41 anys, atropellat mortalment dissabte mentre feia un control d'alcoholèmia a Sant Quirze del Vallès per un membre del grup militar d'alta muntanya de la caserna del Bruc, que dilluns va ingressar provisionalment a la presó sense fiança.

Els assistents van omplir el tanatori i els carrers propers per acomiadar l'agent sota un absolut silenci, només trencat per alguns aplaudiments. Al funeral hi va assistir el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, i representants de cossos policials, com ara de policies locals, Guàrdia Civil i militars. Durant la cerimònia, Espadaler va entregar la medalla d'or amb distintiu vermell, la màxima condecoració de la policia de la Generalitat. El Departament d'Interior es va presentar dilluns com a acusació particular en les diligències prèvies del cas.

redacció

POLíTICA

L'alcaldessa de Rubí deixarà la política municipal

L'alcaldessa de Rubí, Carme García (PSC), va anunciar que es desvincularà del consistori i de la política local després de les eleccions municipals, en les quals no serà la candidata del PSC a l'alcaldia, ja que el partit va apostar per Ana María Martínez. Tampoc no té previst participar en la campanya.

Redacció



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia