cultura

Txarango torna a fer realitat Clownia

El Festival Clownia tindrà una segona edició. L'èxit absolut que es va aconseguir l'any passat, en què les prop de quatre mil entrades a la venda es van exhaurir en quinze dies, ha animat els seus promotors, Txarango, a repetir l'experiència. La cita mantindrà la mateixa línia que en la primera edició i repetirà emplaçament i ideari. Sant Joan de les Abadesses, doncs, es tornarà a convertir en aquella “ciutat llunyana” i aquella “capital de la utopia” imaginada pel grup i on tornaran a confluir música, teatre i circ durant dos dies.

El cartell el lideraran els mateixos Txarango –amb un dels pocs concerts que faran a Catalunya aquest estiu– juntament amb els seus bons amics La Pegatina, els francesos Babylon Circus i els valencians Aspencat. Serà un cartell absolutament diferent del de la primera edició i apostarà per propostes més variades i més presència de grups internacionals. Hi seran també Hoffmaestro –un dels grups de referència a Suècia– i els japonesos Caribbean Dandy. Entre les diferents bandes que hi passaran, però, no hi faltaran altres propostes catalanes com ara Gertrudis –que celebren quinze anys als escenaris–, El Niño de la Hipoteca, Amparo Sánchez, Zulu 9.30, Zoo, El Son de la Chama, les Sey Sisters, Di-Versiones i Cybee.

Una de les principals novetats d'aquesta edició serà que passa de celebrar-se durant el pont de l'1 de maig a fer-se els dies 26 i 27 de juny per buscar així una temperatura més adient i evitar el fred nocturn per als espectadors que decideixin acampar.

Igual que en la primera edició, l'organització ha previst activitats durant tot el dia, que començaran al matí amb els concerts gratuïts a la plaça Major, continuaran amb actuacions de circ, clowns, tallers i més concerts durant la tarda i s'allargaran fins a altes hores de la matinada amb els grans caps de cartell. Tot i l'èxit de l'any passat, Txarango ha apostat per mantenir una capacitat molt similar i ja ha posat a la venda els quatre mil abonaments –a més
de cinc-cents que es vendran presencialment a Sant Joan–, que tindran un cost de 37 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia