cultura

‘El crèdit' comença avui a Figueres una gira per 36 municipis catalans

L'obra de Jordi Galceran El crèdit comença avui una gira per 36 municipis de Catalunya amb una funció al Teatre El Jardí, de Figueres (21 h), amb les entrades exhaurides, després d'haver-se acomiadat de La Villarroel i superar els 140.000 espectadors durant dues temporades a Barcelona. És una producció de Bitò i Focus.

Jordi Belbel dirigeix Jordi Bosch, el banquer, i Jordi Boixaderas, el client, en aquesta comèdia hilarant sobre la situació que viuen els personatges dins una oficina quan un li demana un crèdit a l'altre en plena crisi econòmica.

L'obra de Galceran ha estat traduïda a vuit idiomes, inclòs el finès, i s'ha estrenat als Estats Units i també a diversos països d'Europa i de Sud-amèrica. A més, té previst estrenar-se a deu països més.

La gira consta de 42 funcions, 10 de les quals són en terres gironines. Després de Figueres, visitarà Sant Gregori, el 22 de març; Ripoll, el 15 d'abril; la Bisbal, el 3 de maig; Lloret de Mar, el 8 de maig; Roses, el 10 de maig; Olot, el 15 de maig; Torroella de Montgrí, el 24 de maig, i Salt, tancant la gira, el 12 i el 13 de juny. Després de la gira, la producció ja no es tornarà a veure.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia