L'Ajuntament de Torrent signa un conveni amb l'editorial Tabarca i Caixa Rural per donar continuïtat als premis literaris

La delegació de Cultura i Política Lingüística convoca una nova edició dels premis literaris i ha dotat amb 9000 euros el de narrativa juvenil

Els premis ciutat de Torrent es troben convocats sota tres modalitats ben diferents: narrativa juvenil, premi de poesia i premi de teatre juvenil. El més antic de tots s'hi correspon amb el premi de narrativa juvenil, que enguany arriba a la seua onzena edició.

Enguany, la regidoria que entén sobre els temes culturals, ha signat amb l'editorial Tabarca i Caixa Rural de Torrent un conveni que possibilitarà la continuïtat d'aquesta convocatòria, tot i que el termini de presentació de treballs a cada modalitat, ha estat valorat pels cercles dels escriptors, com a massa ajustat, hagut compte que les obres han d'arribar abans del dia 26, data termini de presentació.

Entre el 26 de setembre i el 29 d'octubre, un jurat configurat per persones de destacat prestigi dins el món de les lletres valencianes, haurà de destriar els originals que siguen mereixedors d'aconseguir cada guardó previst. El resultat de la decisió es fa en el decurs d'un acte literari i musical previst per a aquesta data a la sala d'actes de la casa de la Cultura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.