cultura

David Lynch abandona la seqüela de ‘Twin Peaks' per un desacord econòmic

El cineasta ha anunciat que deixa el projecte per rodar una nova entrega de la popular sèrie de televisió que havia de fer amb la cadena nord-americana Showtime

El cineasta nord-americà David Lynch ha anunciat la seva sortida del projecte per rodar una nova entrega de la popular sèrie de televisió Twin Peaks degut a diferències amb els directius de la cadena nord-americana Showtime.

“Després d'un any i quatre mesos de negociacions, abandono perquè no s'ha ofert suficient diners per fer el guió de la manera en què jo sentia que havia de fer-se”, ha assenyalat Lynch en el seu compte de Twitter.

“Adoro el món de Twin Peaks i m'hagués agradat que les coses es poguessin haver resolt d'una altra manera”, afegeix el director i afirma que durant el cap de setmana passada ha començat a trucar els actors implicats per donar-los la notícia.

Entre els intèrprets que havien confirmat la seva participació en aquesta nova entrega de nou episodis, l'emissió dela qual estava prevista en el 2016, destaca Kyle MacLachlan, el famós agent Cooper.

Twin Peaks encara pot tenir molta vida en Showtime”, assenyala en un altre comentari el director de títols com Muholland Drive, Vellut blau i Home elefant.

La cadena Showtime ha emès un comunicat aquest diumenge a última hora expressant la seva confiança en què Lynch torni a incorporar-se al projecte.

“Ens entristeix llegir la declaració de David Lynch, donat que pensàvem que estàvem treballant per aconseguir solucions amb en David i el seus representants en els pocs punts de l'acord que quedaven pendents”, indica el comunicat.

“Showtime també adora el món de Twin Peaks i mantenim l'esperança de poder resucitar la sèrie en tota la seva glòria, com els seus dos extraordinaris creadors, David Lynch i Mark Frost, al capdavant”, afegeix.

El retorn de Twin Peaks va ser anunciat l'octubre passat pel mateix Lynch, també a través del seu Twitter.

La sèrie original va estar formada per dues temporades que es van emetre en la cadena ABC entre el 1990 i el 1991, i un any després es va estrenar una preqüela en forma de llargmetratge Twin Peaks: Fire Walk with Me.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia