cultura

Guardó Sa Gavina a Lloret per a l'escola Esteve Carles

L'escola Esteve Carles de Lloret de Mar va rebre divendres a la nit el 26è guardó Sa Gavina de les Arts i les Lletres, la màxima distinció cultural que es dóna a la vila, durant la Nit de la Cultura Lloretenca, que va tenir lloc al Teatre Municipal. El jurat va voler destacar la trajectòria de l'escola i el que ha significat per a molts veïns. L'escola celebra el seu 50è aniversari i va ser el primer edifici de l'escola pública de Lloret. En el seu naixement, estava en una zona d'hortes situada als afores del poble, però ara és al centre.

Durant la Nit de la Cultura Lloretenca també es va distingir Lluís Carbó i Arribas, de l'Escala, amb el premi literari Vila de Lloret en categoria adulta. Carbó rebrà 1.000 euros pel treball Vint-i-tres. En poesia, José Luis García Herrera, d'Abrera, es va endur el guardó (500 euros) per Llum antiga (Nocturn a Roma).

La vuitena edició del premi Joan Llaverias de contes infantils il·lustrats va ser per a Pirates a Lloret, de la badalonina Roser Vilagran.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.