cultura

Lax'n'Busto, en família

La banda del Vendrell va cantar els grans èxits amb tres corals infantils de Girona en un concert de ple absolut de Strenes patrocinat per la Fundació Valvi

Era previsible, i tot i així no va ser menys emocionant: ple absolut a la sala Montsalvatge de l'Auditori de Girona per a l'estrena de l'espectacle familiar dels Lax'n'Busto, que van compartir a l'escenari alguns dels seus grans èxits amb tres corals infantils de Girona, la de la Geriona, la de l'Aula Musical i el cor Preludi. En un concert batejat com Lax'n'Xics, de poc més d'una hora de durada, la banda del Vendrell va repassar una quinzena de temes clàssics del seu repertori, com ara Miami Beach, Amb tu, M'agrades tu o La meva terra és el mar, fins que en el darrer tram de la vetllada va fer sortir la primera coral gironina per cantar plegats Tornarem. Amb cada cor per separat va interpretar un tema (Roc i Llença't van ser els següents), però l'apoteosi va arribar quan la banda va fer sortir a l'escenari els petits cantants de les tres corals alhora per interpretar junts T'estimo molt, que va exigir, per descomptat, un clamorós bis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia