cultura

El Sismògraf d'Olot es posa en moviment

Serà epicentre de la dansa contemporània

És d'àmbit nacional

Olot és a partir d'avui l'epicentre de la dansa contemporània, ja que el Sismògraf ha fet el salt i s'ha convertit en un dels festivals d'arts escèniques estratègics del país com ho és el Fira Tàrrega, per posar un exemple. Les propostes ompliran fins diumenge la ciutat de companyies i artistes de renom, d'altres d'emergents, de programadors, de teòrics i experts en la matèria, i de públic forà i local.

El projecte Balla'm un llibre, amb la participació de cinc companyies, obre l'edició d'aquest any. L'artista Sònia Gómez prendrà el relleu a la tarda amb l'espectacle Ballarina, seguit de les funcions Cherepaka, d'Andréane Leclerc, i Último, el baile, de la companyia Giradanza. La plaça de la Pia Almoina serà l'escenari de la companyia CobosMika i el seu espectacle Onetoanother. Àngels Margarit, al capdavant de la companyia Mudances, obrirà les funcions de la nit amb Capricis.

La companyia Sabine Dahrendorf Danza, amb Epíleg d'un inici, i Roger Bernat, amb La consagració de la primavera, actuaran simultàniament a les onze de la nit. Tancarà la jornada el ballarí i director Mauricio González, que presentarà el seu espectacle Wakefield Poole: visiones y revisiones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia