cultura

Oriol Martí assumeix la direcció executiva de Fira de Tàrrega

El fins ara director executiu, Pau Llacuna, traspassa les seves funcions a l'actual gerent del certamen

A partir d'ara Llacuna passa a exercir funcions d'assessorament i consultoria

El consell d'administració de Fira de Tàrrega va aprovar dimecres la proposta d'acord relativa al nomenament del director executiu de l'Entitat Pública Empresarial Local (EPEL) Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega com a personal directiu. D'aquesta manera Pau Llacuna dóna el relleu de la direcció executiva de l'organització a Oriol Martí, actual gerent. Martí ja va ser adjunt a la gerència de Fira de Tàrrega entre els anys 2003 i 2011, i des de l'any 2012 n'ha estat gerent. Així mateix, co dirigeix el Màster de Creació en Arts de Carrer de la Universitat de Lleida i és vicepresident de l'Associació de Gestors Culturals de Catalunya. Per la seva banda, Pau Llacuna passa a partir d'ara exercir funcions d'assessor.

Pau Llacuna completa d'aquesta manera una llarga trajectòria en el camp de la gestió cultural del país, que l'ha dut en dues ocasions a vincular-se amb el projecte de la Fira del Teatre al Carrer de Tàrrega. En la primera etapa, entre els anys 1985 i 1990, en qualitat de tècnic de Cultura de l'Ajuntament de Tàrrega; i en la segona, des de l'any 1998 fins a l'actualitat, primer com a gerent i, a partir del 2012 com a director executiu. A partir d'ara Llacuna passa a exercir funcions d'assessorament i consultoria.

Oriol Martí (Barcelona, 1979) és llicenciat en Ciències Polítiques a la UAB i té el Postgrau en Gestió i Polítiques Culturals (UB) i el Postgrau en Estètica i Narrativa Digital (UOC). Entre els anys 2003 i 2011 va ocupar l'adjuntia a la gerència de Fira de Tàrrega, i des de l'any 2012 n'ha estat gerent. Codirigeix el Màster de Creació en Arts de Carrer de la UdL i, a l'actualitat, també és el vicepresident de l'Associació de Gestors Culturals de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.