cultura

Lliurament dels XVII Premis Sambori de l'Alcoià-Comtat

L'acte està previst per a hui divendres 8 de maig a partir de les 18.30 hores a Alcoi

Divendres 8 de maig, a partir de les 18.30 hores, tindrà lloc a la Casa de Cultura de La Canyada el lliurament de premis del XVII Concurs literari Sambori que organitza la fundació d'aquest nom, corresponents a les comarques de l'Alcoià-Comtat.

En la present edició ha hagut una participació de 4.500 alumnes pertanyents a 42 centres escolars d'aquestes comarques. Pel que fa als premiats locals, Daniel Pastor García, del CEIP Alfonso Iniesta, ha obtingut el 2n premi corresponent al 2n cicle d'Educació Primària; Vicent Ferri Barceló, del col·legi Fundació Ribera, el 3r premi del 1r cicle d'ESO, mentre que Irene López Mengual i Cristina Vilanova Ribera han obtingut el 1r i 2n, respectivament, dins la categoria de Batxillerat i Cicles Formatius..

L'acte de lliurament dels premis Sambori s'emmarca dins de les activitats prèvies de la XXVIII Trobada d'escoles en valencià de La Canyada i el Camp de Mirra del proper dissabte 6 de juny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia