cultura

FADE ofereix cursets gratuïts sobre noves tecnologies

El festival, que es farà al juliol, els inicia dissabte a l'Escola d'Art del Pasteral

FADE, el festival d'art digital i electrònica de la Cellera de Ter, que celebrarà la setena edició del 15 al 18 de juliol, ha començat a escalfar motors amb tres cursets gratuïts sobre noves tecnologies que tindran lloc a l'Escola d'Art del Pasteral a partir de dissabte vinent. Les inscripcions ja són obertes a través del web del festival .

Aquest dissabte, de 10 a 14 h, hi tindrà lloc Bhoreal, per aprendre a configurar una interfície de codi obert per controlar tot tipus de software i hardware. El curset Creació i impressió d'objectes 3D es desenvoluparà els dies 30 i 31 de maig i 6 i 7 de juny, de 10 a 14 h. Desenvolupament d'una aplicació mòbil –5 i 12 de juny, de 16 a 21 h– servirà per crear una aplicació de geolocalització. Aquests cursets tenen el suport de l'Oficina Jove i el Consell Comarcal de la Selva, el Departament de Benestar Social i Família i l'Ajuntament de la Cellera de Ter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia