cultura

Reivindicació i música al Montgrí, amb Ítaca

Diumenge hi actuaran Kepa Junkera, Anna Roig i Els Berros de la Cort

El festival Ítaca celebrarà aquest diumenge un dels seus actes més emblemàtics, la III Marxa al Montgrí, durant la qual actuaran el músic basc Kepa Junkera, Anna Roig, Els Berros de la Cort i els Castellers de Figueres, per “reivindicar que la cultura no és cap luxe, sota el lema Més lluny, hem d'anar més lluny!!!. Les inscripcions per participar a la marxa costen dotze euros –inclouen una samarreta o un mocador, beguda i dinar popular– i es poden realitzar a través del web www.itacacultura.cat . També es poden fer el mateix dia al punt de sortida de la marxa, l'ermita de Santa Caterina, però en aquest cas l'organització no garanteix que hi hagi samarretes per a tots els inscrits d'última hora.

De deu a onze del matí hi tindrà lloc un esmorzar “d'aprofitament” amb Naturalistes de Girona, en el marc de la campanya El valor dels aliments. A les onze s'iniciarà la marxa cap al castell del Montgrí, on a les dotze començaran les actuacions musicals i castelleres, una demostració del festival cellerenc Fade, sobre noves tecnologies aplicades a l'art visual, i la lectura del manifest a càrrec de Quim Marcé, del Teatre de Bescanó, que va organitzar la famosa campanya de les pastanagues Per la salut de la cultura. Després tornaran a Santa Caterina, on a les dues tindrà lloc el dinar popular, i, a les quatre, el concert de Kepa Junkera. El festival preveu reunir en aquesta marxa unes 1.500 persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia