cultura

Eva Dénia interpreta cançons en francés a Torrent de l'Horta

La Casa de la Cultura albergarà aquesta activitat organitzada pels tallers de francés de l'Escola d'Adults d'aquesta vila

Els tallers de francés de l'Escola d'Adults de Torrent, han estat els responsables d'organitzar una vetllada de “La Chanson Française” que Eva Dénia i el Triumvirat Musical desenvoluparan dijous 28 de maig a partir de les 19 hores.

L'activitat es desenvoluparà al saló d'actes de la Casa de la Cultura i hom pensa que aquesta, pot restar insuficient per tal d'acollir la quantitat de persones que han anunciat la seua assistència.

D'aquesta manera, l'Escola d'Adults de Torrent, continua amb el reguitzell d'activitats que sempre la caracteritza, als qual se li suma ara, una més que es consolidarà a partir d'enguany.

La nota que han fet públics els tallers de francés del centre, ha estat remesa i difondida per les xarxes socials en valencià i francés, convocant a una activitat que es preveu molt celebrada.

La nota original

Redacció

Je vous rapelle notre rendez-vous à Torrent, à la Casa de la Cultura, à 19h ( dès 19h à 21h) pour jouir du concert “La Chansons Française” que Eva Dénia et Triunvirato Musical offriront aux élèves de français de l'Ecola d'Adults et aux amis et amateurs du français.

Entrée libre. Prière d'ètre avant l'heure, la salle étant petite.

Je vous attends!!!

Bien amicalement,



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia