cultura

Torna el 50% al Teatre de Bescanó

La campanya ‘Qui no corre... vola!' afavoreix l'accés als espectacles rebaixant fins a la meitat el preu de l'entrada

El Teatre de Bescanó ha posat a la venda 1.500 entrades amb descomptes, en venda anticipada, de fins al 50% per a una quinzena d'espectacles de la temporada de tardor. Aquesta ja és la cinquena edició de la promoció Qui no corre...vola!, que té per objectiu evitar que el preu de les entrades sigui un impediment per anar al teatre. La campanya començarà el 16 de juny a les 10 del matí i acabarà quan s'hagin exhaurit les 1.500 localitats de la promoció. Cada espectacle tindrà un descompte del 50% en el preu per a les vint primeres persones que reservin entrada; les vint persones següents tindran una rebaixa del 40%; les vint successives pagaran un 20% menys, i a les 40 darreres se'ls descomptaran les despeses de gestió.

Entre els espectacles que formen part de la campanya hi ha Fer riure és un art, de Joan Pera (3 d'octubre); el familiar Pinocchio (4 d'octubre); L'efecte, de Paul Berrondo (10 d'octubre); La crida, de Ferran Joanmiquel (16 d'octubre); Dominus Corruptus, de Nando Massaneda (17 d'octubre); L'idiota, de Ramon Madaula (7 de novembre), i L'alè de la vida, de Mercè Arànega (20 de novembre).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia