cultura

El PopArb del 2015 serà l'últim

La celebració, avui, d'un pròleg del PopArb al castell de Montsoriu arriba precedit per l'inesperat anunci, ahir, de la direcció del festival d'Arbúcies: l'onzena edició, prevista pels dies 26 i 27 de juny, serà l'última. “Les coses no sempre surten com un espera. La venda d'entrades no està funcionant al ritme que el PopArb requereix per tal d'assegurar-ne la continuïtat”, es reconeixia en un comunicat.

Festival per excel·lència de l'auge del pop català de l'última dècada, el PopArb considera que “per no degradar el llegat del festival ara és el moment de parar”. “El públic està durament afectat per la crisi i atrapat en una certa bombolla de festivals. I les institucions que ens ajuden han patit problemes de finançament que de retruc ens han afectat. I no oblidem l'IVA cultural. Si el PopArb pot presentar un expedient d'onze edicions de qualitat és gràcies a la confiança que ens han fet els artistes, mànagers i promotors des del 2005”, va dir la directora del festival, Anna Cerdà.

Entre els noms d'aquesta última edició hi ha Joan Miquel Oliver, The New Raemon i Núria Graham.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia