cultura

Finalitza el rodatge del curtmetratge “Infusión Confusión”

Dies enrere s'ha realitzat en paratges de la Serra Mariola i Banyeres de Mariola el rodatge del curtmetratge “Infusión Confusión”, protagonitzat pel biarenc Pedro P. Gimeno i pel banyerenc Juan Pérez Pastor, baix la direcció de J. Ricard Berenguer, sent este el seu segon treball d'incursió en el món del cinema després de la seua òpera prima titulada “El cirujano”, una producció de l'any 2014.

El guió partix d'una idea original del també biarenc José Payá Beltrán recollida al llibre “Puzle de sangre”, del que són autors el propi José Payá i Mario Martínez, mentre que de la producció s'ha ocupat l'Esclat Produccions Audiovisuals, un equip de joves professionals de la comunicació audiovisual i que compten entre els ja seus nombrosos treballs l'edició del videoclip “Cop d'ull” del grup local Inèrcia.

El fil argumental gira al voltant de l'encontre dels dos personatges, els quals havien acordat conèixer-se personalment després de molt de temps de dur endavant la seua activitat professional i quan sols es coneixien de parlar per telèfon. La sorpresa serà majúscula quan descobreixen que hi ha un lligam més ferm que els unix sense ells saber-ho.

Un dels aspectes novedosos de la producció d'“Infusión Confusión” serà la forma amb què es pensa cobrir la despesa al recórrer a la fòrmula del crowdfunding o micromecenatge a través de la plataforma verkami.com, és a dir, que totes aquelles persones interessades en col·laborar en el finançament del curtmetratge podran aportar una quantitat de diners simbòlica a canvi de determinats regals que van des de l'aparició del seu nom en els crèdits del film, l'assistència a l'estrena o el dret a la possessió del DVD de la pel·lícula, entre altres possibilitats.

J. Ricard Berenguer ha declarat «sentir-se molt il·lusionat amb la producció d'aquest nou treball que ha comptat amb un gran equip tècnic i artístic en la seua realització, esperant que siga del gust del públic que veja el curtmetratge a partir del proper mes de setembre, una vegada finalitzen els treballs de post producció i puga exhibir-se a les sales cinematogràfiques».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia