cultura

L'homenatge a l'Ovidi es posa en marxa a Olot

Divendres es va representar a l'Orfeó el muntatge ‘Ovidi al cub'

L'espectacle Ovidi al cub, inspirat en la vida i l'obra d'Ovidi Montllor, i que alhora és un homenatge al polifacètic creatiu i activista d'Alcoi, es va poder veure divendres al vespre a l'Orfeó Popular d'Olot. Interpretat a la guitarra per David Fernández (el diputat de la CUP) i Borja Penalba, i el poeta David Caño, és un muntatge entre evocatiu i reivindicatiu que es va estrenar el març a Vic amb motiu del 20è aniversari de la mort de Montllor.

Primera proposta

Va ser el primer acte de la programació que s'ha preparat a Olot amb motiu de l'efemèride, organitzada per la Comissió Ovidi Garrotxa. Pel mes vinent està prevista l'elaboració d'un gran mural, a les Preses; a partir del 18 de juliol es projectaran a Olot tres de les 45 pel·lícules en què Montllor va intervenir com a actor; a principis d'agost es farà el Jam Ovidi (un seguit d'espectacles oberts a artistes interdisciplinaris); hi haurà una taula rodona sobre “la música desterrada”, acompanyada d'un concert, una xerrada d'Arturo Gaia al Casal d'Argelaguer, i s'ha preparat una sessió de contacontes durant les festes del Tura i unes lectures de textos a càrrec de Rapsòdia Veus Literàries, també en el marc de la festa major d'Olot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.