cultura

L'obra “El paradís blau” triomfa a Silla

L'Escola Municipal de Teatre compleix 30 anys i ho celebra amb un nou espectacle que ret homenatge al Music Hall amb llum, color i molt d'humor

El nouespectacle de l'Escola Municipal de Silla no deixa ningú indiferent. L'obra, que es presenta com un homenatge al Music Hall, va molt més enllà de la música, la comèdia, el ball i la improvisació. La posada en escena, amb 20 autèntics professionals, trasllada el públic a la Belle Èpoque durant 105 minuts que passen volant. El Teatre Municipal de Silla s'ompli de llum, color i molta festa per trencar amb la monotonia quotidiana.

Ramón Moreno i Amparo Pedregal, en una nova demostració d'impuls i renovació constant, han estat els encarregats de convertir actors i actrius en estreles de la nit que han sabut explotar al màxim l'objectiu d'aquest gènere; fer gaudir el públic i aconseguir que obliden per un moment els seus problemes, malgrat no haver treballat abans amb aquest vessant.

Les referències a la nostra terra, la utilització d'un llenguatge que ens identifica com a valencians, el contacte constant amb el públic i la capacitat d'incloure aspectes de plena actualitat, són altres dels factors que captiven en aquesta representació.

Una representació que arriba en un moment especial per a l'Escola, quan escompleixen 30 anys d'activitat incansable que han fet de l'EMT tot un referent. Una gran efemèride que reflecteix un treball diari per “ensenyar teatre, i no per formar actors” segons afirma el director que ha estat al darrere d'aquest projecte durant tots aquests anys. Un moment màgic per llençar un projecte poc ortodox, desenfadat i molt divertit. En definitiva, per oferir al públic el vertader regal del teatre: l'evasió de la realitat.

Tant ha sigut l'èxit, i tan bona l'acollida del públic, que s'han ampliat les representacions al teatre per tal de no deixar cap persona amb les ganes de conéixer que és allò del Music Hall, després de penjar el cartell de 'localitats esgotades' en cadascun dels sis espectacles realitzats. Per a tots aquells que encara no han gaudit del glamour, el color i la festa que transmet aquest espectacle, tenen una última oportunitat el pròxim divendres 3 de juliol a les22,30h.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia