cultura

Punt final al conflicte a l'Auditori i el Liceu

El col·lectiu de sala i els acomodadors han posat punt final a la vaga indefinida que duien a terme a l'Auditori des del 30 d'abril passat, i des del 7 de juny al Gran Teatre del Liceu, després d'un acord que van signar ahir amb l'empresa contractant, Manpower Group Solutions SLU, en la mediació duta a terme pel Departament de Treball de la Generalitat. Els treballadors no dependran de les institucions musicals, tal com demanaven, però en canvi passaran a ser fixos discontinus de Manpower. Així mateix, s'incrementa el preu per hora laborable de 7,20 a 9,20 euros, segons va aclarir un comunicat del Liceu. Tant el Liceu com l'Auditori han expressat la seva satisfacció per la resolució i el final de la vaga.

Per la seva banda, l'Auditori anuncia que continua cancel·lat, però, el concert de The Artist, que havia d'oferir l'OBC els dies 17 i 18 de juliol: “Continua cancel·lat perquè la complexitat de la producció no permet reprogramar-lo amb tan poc temps d'antelació”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia