cultura

El III Festival de Teatre Clàssic l'Alcúdia estrena “Romeo i Julieta”

L'obra es representarà aquest divendres a partir de les 22 hores de la mà de la companyia La Imprudente

La tragèdia més coneguda de la literatura universal, la shakesperiana Romeu i Julieta, serà la segona de les representacions que oferirà la tercera edició del Festival de Teatre Clàssic L'Alcúdia-UA, que tindrà lloc en el Jaciment Arqueològic de l'Alcúdia, a les 22 hores, hui divendres de la mà de la companyia La Imprudente.

Amb la versió i direcció de Sebastián Sarmiento, i recolzant-se en la traducció de Guillermo Macpherson, Andrés Suárez i Violeta Lara es fiquen en la pell dels amants més famosos de la literatura mundial en aquesta estrena del muntatge de La Imprudente, una companyia malaguenya creada el 2011.

Les entrades estaran a la venda en Instant tiquet i a partir de les 19 hores el dia de la representació a les taquilles del recinte. Abans de la representació de l'obra es podrà degustar un sopar opcional amb menú romà, gràcies a la col·laboració amb l'Associació per al Desenvolupament del Camp d'Elx. Els sopars estan previstos a partir de l'obertura de portes a les 20 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia