cultura

Concert final del curs de música de Besalú

Els alumnes del curs de música medieval actuaran avui a cal Tronc

Un concert que tindrà lloc a les nou d'aquest vespre a cal Tronc, posarà fi al quart curs internacional de música medieval, celebrat a Besalú des del cap de setmana passat. Dirigit pel musicòleg Mauricio Molina, el curs ha tingut aquest any 45 alumnes, majoritàriament provinents de l'estranger. Aquesta és una xifra molt superior a la de l'any passat (el 2014 hi va haver 32 inscrits), circumstància que confirma la consolidació d'aquest esdeveniment de Besalú.

El temari de les classes –complementades amb conferències i assajos– ha abastat els repertoris europeus d'entre els segles XII i XIV, així com els instruments i les tècniques d'interpretació. El cos de professorat l'han format, a més de Molina, Juan Carlos Asensio (cant mossàrab), Cristina Alís Raurich (teclats medievals), José Pizarro (cant), Claire Piganiol (arpa), Alejandro Hernández (instruments de corda) i Martí Beltrán (cítola).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia