cultura

El Festival de Sant Pere de Rodes fa quinze anys

Un concert de flauta i piano n'inaugura avui la quinzena edició, que fins al 29 d'agost oferirà una dotzena de concerts

El Festival de Música de Sant Pere de Rodes celebra els seus quinze anys en una edició especial en la qual desfilaran reconeguts artistes internacionals, amb solistes, duos i trios de les especialitats de piano, violí, violoncel i flauta. En total, una dotzena de concerts que tindran lloc des d'avui fins al 29 d'agost en el marc de l'església del monestir.

La producció pròpia And the Winner is..., música de pel·lícules interpretada amb una combinació de piano a quatre mans i orquestra de corda, serà un dels plats forts i l'espectacle destinat a celebrar l'efemèride de l'aniversari. Hi acturan Carles & Sofia al piano i l'orquestra Concerts4Good-Terres de Marca, sota la direcció de Daniel Mestre, i aquest tindrà lloc en dues sessions, el dissabte 15 i el diumenge 16 d'agost.

Abans, però, el tret de sortida l'oferiran avui mateix, a les vuit del vespre, Alessandro Crosta (flauta) i Nadia Testa (piano), interpretant obres de Verdi, Bizet i Puccini. Pel que fa a la resta de la programació, durant els dissabtes 11, 18 i 25 de juliol i tots els dissabtes i dimecres d'agost, es podrà escoltar artistes de la talla de Sumiko Tajihi, violinista japonesa, o el trio format per Valentina Caiolo (violí), Alberto Casadei (violoncel) i Francesco de Zan (piano). Els concerts de corda es completaran amb el violí solista de la Filharmònica de Magdeburg, Marco Reiss, acompanyat al piano per Frank Wasser. Pel que fa als pianístics, la varietat també serà present amb un ampli i variat programa de propostes interessants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia