cultura

Una gironina guanya la final del ‘Pica Lletres'

Mireia Antoner, del Col·legi Maristes, queda campiona del concurs lingüístic

L'alumna del Col·legi Maristes de Girona Mireia Antoner es va proclamar ahir guanyadora de la 7a Gran Final Nacional del concurs lingüístic Pica Lletres, que va ser emesa pel canal Super3 i per una vintena de televisions locals. El programa va tenir lloc al Teatre de la Passió d'Esparreguera, en una gala presentada pel músic Joan Dausà, i va tenir la presència d'un miler de persones, entre estudiants i professors. Mireia Antoner es va imposar a setze rivals de tot Catalunya, en una final que va estar plegada d'emoció fins al darrer moment. La guanyadora va superar dues rondes de lletreig, una d'eliminatòria i l'última, en què va ser la concursant amb més paraules encertades.

Pica Lletres és un projecte que té l'objectiu de millorar les aptituds lingüístiques dels joves, a través de diverses proves i jocs. Aquesta edició ha reunit 12.000 alumnes de més de 200 centres educatius catalans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.