cultura

Quico Pi de la Serra, en el cicle de concerts de Setcases

Encapçala un cartell en què hi ha ofertes de tot tipus d'estils musicals

Quico Pi de la Serra és un dels artistes que participa en el cicle de concerts d'estiu de Setcases, que comença dissabte (19.00 h, a la plaça Major) amb un concert de Camerata dels Pirineus Catalans, fruit de la trobada prèvia de joves músics catalans de la banda nord i la sud del Pirineu que es du a terme a la vall de Camprodon. Pi de la Serra actuarà l'endemà, a la mateixa hora i en el mateix escenari, oferint un recorregut pel seu repertori de cançó d'autor de temàtica diversa.

El 16 d'agost (19.00 h, a l'església de Sant Miquel) actua l'Ensenble Meridien de Barcelona, un conjunt de música instrumental i vocal del barroc; el 22, el grup de gospel de Scissors Quartet Gospel, i el 19 hi ha la música tradicional senegalesa dels Dimbaaya, tots dos concerts al mateix lloc i hora que l'anterior. El cicle es clou per Tots Sants i a la missa de les 12.00 h amb Lieder Càmera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia