cultura

Una nit amb ratpenats a Sant Pere de Rodes

Visita curiosa a Sant Pere de Rodes. El pròxim divendres 21 d'agost es viurà una oportunitat per descobrir els habitants noctàmbuls del monestir i participar en l'estudi de l'equip d'investigació de referència en ratpenats de Catalunya.

Els murs del monestir allotgen una comunitat de ratpenats que val la pena veure. I el pròxim dia 21 es podrà acompanyar els experts de l'àrea d'investigació en quiròpters del Museu de Ciències Naturals de Granollers mentre estudien la comunitat de ratpenats de Sant Pere de Rodes. Utilitzant xarxes i paranys d'arpa els investigadors ensenyaran com estudien la comunitat de ratpenats del monestir i ens descobriran la vida, hàbits i característiques d'aquests petits mamífers. La visita començarà a les vuit del vespre i s'allargarà fins a quarts de dotze de la nit. Els experts faran explicacions i es farà una pausa per sopar entrepans amb begudes, galetes i garnatxa. El preu de la visita és de dotze euros (amb el sopar inclòs) i de deu per als socis de la Iaeden. Cal fer reserva trucant al telèfon 972 387 559 o enviant un correu electrònic a
[email protected]. Organitzen l'activitat l'àrea d'investigació en quiròpters del Museu de Ciències Naturals de Granollers, la Iaeden, el Parc Natural del Cap de Creus, el Departament de Cultura de la Generalitat i Icono Serveis Culturals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia