cultura

Els comerços de Lloret ajuden a restaurar l'orgue

Amics de la Música confien tenir a punt l'instrument d'aquí a sis anys

L'Associació de Comerciants de Lloret col·labora amb la campanya que promou Amics de la Música per restaurar l'orgue de l'església parroquial de Sant Romà. Els botiguers han unit esforços perquè els dijous d'estiu –fins al 17 de setembre– hi hagi un concert a l'aire lliure al nucli antic. Demà hi haurà actuació de guitarra i percussió amb Javier Berdia i Bily Purdie (c. Cervantes).

En aquests concerts, l'Associació d'Amics de la Música explica la campanya Apadrina un tub, amb la qual pretenen restaurar, en el termini màxim de sis anys, l'orgue, construït el 1930. Recullen també donatius dels assistents. El cicle de concerts és la continuació d'una iniciativa de l'any passat, Els petits concerts d'estiu.

Paral·lelament, els Amics de la Música organitzen concerts, sobretot de piano, a l'església de Sant Romà per recaptar diners per a la restauració. Ho faran fins al dimecres 9 de setembre. Avui, a les 9 del vespre, la pianista Sandra Fonte interpretarà peces de compositors de música clàssica cubana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia