cultura

En marxa el servei d'audioguies a Ullastret

L'Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura ha posat en funcionament aquesta setmana l'audioguia de la ciutat ibèrica d'Ullastret (Baix Empordà) amb l'objectiu d'oferir millors recursos interpretatius del patrimoni cultural català.

 Amb aquest nou element, els visitants poden entendre millor la dimensió del conjunt arqueològic d'Ullastret, considerat la ciutat més gran de tota la cultura ibèrica dins i fora de Catalunya. Amb l'audioguia, es divulguen al gran públic, per primera vegada, alguns dels resultats més destacats de la recerca arqueològica duta a terme els últims anys al jaciment.

L'audioguia està concebuda com una entrevista entre una narradora i l'arqueòleg Gabriel de Prado, especialista en època ibèrica i coordinador del jaciment d'Ullastret, al llarg de 12 punts al jaciment i 6 al museu monogràfic.

El servei està disponible en cinc idiomes (català, castellà, anglès, alemany i francès) i s'ofereix gratuïtament amb l'entrada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia