cultura

La sàtira política de La Calòrica, al Teatre Maldà

La sàtira política i documental de la companyia teatral La Calòrica arribarà demà i continuarà fins al 6 de setembre al Teatre Maldà de Barcelona amb l'espectacle L'Editto Bulgaro, que ja es va estrenar el 2012. L'obra, escrita per Joan Yago, és un espectacle sobre un escàndol periodístic de la Itàlia de Silvio Berlusconi que es va saldar amb l'acomiadament d'un humorista i dos periodistes de la televisió pública RAI. “El públic ens ha anat demanant l'espectacle perquè desgraciadament parla d'un fet que no passa mai de moda, la manipulació informativa i l'abús de poder sobre els ciutadans”, assegura Yago.

En aquest sentit, La Calòrica reclama el paper de l'humor en el tractament dels problemes polítics i socials, uns temes que han esdevingut la marca de fàbrica d'aquesta companyia teatral. “Ens preguntem quins són els límits de l'humor i fins a quin punt el comediant ha d'interferir o no en qüestions socials o polítiques”, diu Yago.

En la mateixa línia, la companyia va presentar al Tarantantana el muntatge Sobre el fenomen de les feines de merda, espectacle que es reposarà a la sala Tron de Tarragona del 23 al 25 d'octubre per viatjar després a Manacor. El tercer espectacle de la companyia serà Bluf, que es veurà a partir del 16 de setembre a la sala Beckett de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.