cultura

La processó de Sant Magí fa petita la ciutat

Com cada any, no hi cabia ni una agulla. Tarragona va tancar ahir les Festes de Sant Magí amb la processó i el seguici festiu. En l'acte multitudinari hi va haver la representació de molts elements del seguici, que van acomiadar la festa major amb la participació d'una vintena d'entitats i colles castelleres. La processó va tenir com a eixos centrals la plaça de la Font, punt de partida de la professó, i la capella del portal del Carro, dedicada a Sant Magí. Entre aquests punts van bascular els actes tradicionals d'una processó que data de l'any 1987 i en què, tradicionalment, hi participaven grups festius convidats.

Com a novetats, la clausura de les festes va tenir l'atractiu dels nous gegants moros restaurats, mentre que l'Agrupació Sardanista de Tarragona va reunir sardanistes, xarangues, gralles i grups de música per arribar a la capella de Sant Magí, on es va oferir la sardana del patró.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.