cultura

La música també es fa un lloc al Pirineu

El festival de Camprodon exhaureix totes les entrades als quatre concerts

Un concert del cantant i ànima de Mishima David Carabén a la sala de ball de Molló va tancar diumenge passat la setzena edició del Festival de Música de la Vall de Camprodon amb un ple absolut. De fet, els concerts programats han omplert tots els espais, on s'han exhaurit les localitats disponibles. El director artístic del festival, Francesc Viladiu, considera que cinc edicions després que la tradicional cita pirinenca apostés per concerts de petit i mitjà format que seduïssin el jovent, la proposta s'ha «consolidat» i ha demostrat que al Ripollès «hi ha públic per a aquesta línia artística». Viladiu també destaca el fet que s'han contractat artistes de primera línia que difícilment es veurien al Pirineu gràcies a «l'esforç de col·laboració entre la Mancomunitat i els municipis». «Són propostes que s'han vist en altres festivals d'estiu» i que, amb l'atractiu dels municipis de la Vall de Camprodon, «guanyen atractiu», opina el director de la mostra.

Viladiu destaca, així mateix, la procedència dels espectadors que han assistit als quatre concerts d'aquesta edició, entre els quals hi havia «gent de la mateixa Vall, d'altres punts del Ripollès i de les comarques veïnes, sobretot d'Osona, la Garrotxa i el Pla de l'Estany».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.